Kate Mulgrew & Brett Gray pronken met animatieserie Star Trek: Prodigy op Star Trek Day



Kate Mulgrew en Bretty Gray geven Trekkies nog een ding om te vieren op Star Trek Day: de trailer-release voor hun aankomende animatieserie Prodigy hierboven. De animatieserie gaat donderdag 28 oktober in première op Paramount+ in de VS met een première-aflevering van een uur.



Andere stemmencast en de rollen die ze zullen uitspreken zijn onder meer Ella Purnell als Gwyn, Angus Imrie als Zero, Rylee Alazraqui als Rok-Tahk, Dee Bradley Baker als Murf en Jason Mantzoukas als Jankom Pog.

Star Trek: Prodigy volgt Hologram Janeway terwijl ze zich aansluit bij een bont gezelschap van jonge buitenaardse wezens die moeten uitvinden hoe ze moeten samenwerken terwijl ze door een groter sterrenstelsel navigeren, op zoek naar een betere toekomst. Deze zes jonge verschoppelingen weten niets over het schip dat ze hebben gevorderd - een primeur in de geschiedenis van de Star Trek- franchise - maar in de loop van hun avonturen samen zullen ze elk kennis maken met Starfleet en de idealen die het vertegenwoordigt.