Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.



De fantasyserie The Outpost, met onder andere Jessica Green, Jake Stormoen, Imogen Waterhouse, Anand Desai-Barochia, Aaron Fontaine, Adam Johnson, Izuka Hoyle en Jaye Griffiths, draait om Talon (Green), de enige overlevende van de "Blackbloods" -race. Toen ze nog een kind was, heeft een meedogenloze huurlingenbende haar hele dorp afgeslacht. Nu ze volwassen is geworden, heeft Talon een mysterieuze kracht gekregen. In seizoen vier wordt Talon verraden door haar eigen soort, nadat ze Zed en zijn Blackblood-kameraden heeft opgeroepen om The Outpost te redden. Ze worstelt om in het reine te komen met haar menselijke vrienden en haar erfgoed.



Het vierde seizoen van The Outpost heeft een gemiddelde score van 0,06 in de demografische groep 18-49 en 397.000 kijkers. In vergelijking met seizoen twee is dat een daling van 50 procent in de demo en een daling van 33 procent in het aantal kijkers. Het is dus niet vreemd dat het vierde seizoen het allerlaatste zal zijn.