De fans van Mocro Maffia hoeven niet lang meer te wachten. Begin 2022 zal het vierde seizoen van start gaan bij Videoland.



Mocro Maffia is al drie seizoenen lang een hit op Videoland en werd dit jaar genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

De serie vertelt het verhaal van Romano en zijn vrienden, die al jaren een goed lopende cocaïnehandel hebben in Amsterdam. Maar wanneer 'de Paus' na een fikse ruzie voor zichzelf begint, ontstaat er een groot conflict tussen beide mannen. Ze doen er alles aan om hun eigen hachje te redden, wat leidt tot moorden, verraad en complotten.

Eerder deze maand verscheen nog de spin-off Mocro Maffia Meltem. In deze korte film is een nieuw karakter te zien, Meltem. Zij verschijnt ook in het vierde seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat. Deze rol wordt gespeeld door Sinem Kaves (Hoogvliegers). Meltem houdt zich bezig met creditcardfraude. In de korte film moet ze haar gokverslaafde vader redden van de Mocro Maffia.

Het nieuwe seizoen, dat op 28 januari van start gaat, is geregisseerd door Victor D. Ponten en Aaron van Valen en geproduceerd door Fiction Valley.