Het lijkt erop dat het op volle kracht vooruit is voor de USS Enterprise. Paramount+ heeft aangekondigd dat Star Trek: Strange New Worlds vernieuwd is met een tweede seizoen en een premièredatum in mei.



Star Trek: Strange New Worlds is in mei 2020 besteld met onder andere Anson Mount, Rebecca Romijn, Ethan Peck, Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush, Melissa Navia en Bruce Horak in de hoofdrollen. Het is een prequel op de originele Star Trek-serie en een spin-off van Star Trek: Discovery. Deze serie volgt Captain Pike (Mount), Science Officer Spock (Peck) en Number One (Romijn), in de jaren voordat Captain Kirk aan boord ging van de USS Enterprise, terwijl ze nieuwe werelden rond de melkweg verkennen.

Vandaag heeft Paramount+ ook aangekondigd dat Star Trek: Discovery vernieuwd is, een datum voor het tweede seizoen van Star Trek: Picard en een vernieuwing van Star Trek: Lower Decks.



Het eerste seizoen van Star Trek: Strange New Worlds gaat op 5 mei 2022 in première bij Paramount+.

“Vier jaar geleden hebben we een belofte gedaan om Star Trek te laten uitgroeien tot iets wat het nog nooit eerder was geweest en dankzij het ongelooflijk harde werk van onze vele getalenteerde showrunners, schrijvers en regisseurs, samen met de buitengewone steun van CBS Studios en Paramount+ , we houden ons aan ons woord', zegt Alex Kurtzman, architect en uitvoerend producent van Star Trek -franchise. "Nu zijn onze huidige series klaar voor de toekomst terwijl we werken aan de volgende programmeerfase van Trek voor de komende jaren."