Seal Team is vernieuwd met een zesde seizoen door Paramount+.



Het door David Boreanaz geleide Seal team Bravo komt terug voor een nieuwe ronde op Paramount+. De ViacomCBS-streamer heeft de militaire dramaserie vernieuwd met een zesde seizoen van tien afleveringen.

Dit maakt het twee-voor-twee, met zowel CBS-dramaseries die in mei van CBS naar Paramount+ verhuisden , Evil en Seal Team , waarmee ze een nieuw seizoen als Paramount+-originelen ophaalden.

De beslissing komt niet als een verrassing. In Paramount+'s eindejaarsrapport 2021 over de beste originele contentartiesten, onthulde de streamer dat Seal Team de meest bekeken originele dramaserie op het platform was , gevolgd door Evil. (Paramount+ classificeert Star Trek: Discovery als een sciencefictionserie.) Beide series hadden het al goed gedaan op Paramount+/CBS All Access terwijl ze op CBS werden uitgezonden; hun overgang naar alleen streaming lijkt loyale kijkers van het uitzendnetwerk te hebben gebracht, wat het doel was voor de verhuizing.

"Wat we hebben kunnen zien, is een grote betrokkenheid en activeringen van abonnees die als eerste naar SEAL Team komen wanneer ze zich aanmelden voor Paramount+, dus we zijn erg blij met de resultaten", zei Tanya Giles, Chief Programming Officer van Paramount+ tijdens het streamergedeelte van TCA. "Het is een van onze toppresteerders in originelen, dus we weten dat de fans in staat waren om de show te vinden en Paramount+ te vinden."

Seizoen zes wordt het kortste tot nu toe van Seal Team. De serie , die na vier seizoenen op CBS voor het vijfde seizoen naar Paramount+ verhuisde, produceerde zestien tot tweeëntwintig afleveringen per seizoen op CBS. Seizoen vijf bestond uit veertien afleveringen - vier die in première gingen op de uitzendnetwerken en tien die exclusief op Paramount+ werden gelanceerd. De volgorde van seizoen zes met tien afleveringen komt overeen met de typische seizoen-lengtes bij streaming.

Seal Team volgt het professionele en persoonlijke leven van de meest elite-eenheid van Navy Seal's terwijl ze de gevaarlijkste missies met hoge inzet die ons land van hen kan vragen, trainen, plannen en uitvoeren. Max Thieriot, Neil Brown Jr., AJ Buckley en Toni Trucks spelen ook de hoofdrol. De vernieuwing komt op net na de finale van seizoen vijf van 23 januari, die eindigde met een grote cliffhanger toen Bravo zich onder een raketaanval bevond in Mali.

"We zijn erg verheugd om Seal Team terug te verwelkomen voor nog een seizoen op Paramount+", zegt Nicole Clemens, President van Paramount+ Original Scripted Series. “De trouwe fanbase van de serie volgde de serie naar zijn nieuwe exclusieve thuis en het heeft bewezen een goed presterende titel voor de service te zijn, consequent in de top tien van meest bekeken originele series. We kunnen niet wachten tot de fans zien wat ons briljante creatieve team volgend seizoen in petto heeft voor Team Bravo."