De nieuwste avonturen van Jean-Luc Picard zullen na het het derde seizoen ten einde komen. Paramount+ heeft Star Trek: Picard vernieuwd en gecanceld.



Star Trek: Picard werd in september vernieuwd met een derde seizoen door Paramount+ . De productie werd eerder deze week afgesloten en het blijkt dat dit het einde zal zijn. Seizoen twee verschijnt momenteel op donderdag en in Nederland op vrijdag bij Amazon.

Star Trek: Picard is een vervolg op Star Trek: The Next Generation. Met in de hoofdrollen Sir Patrick Stewart, Alison Pill, Jeri Ryan, Michelle Hurd, Evan Evagora, Orla Brady, Isa Briones, Santiago Cabrera en Brent Spiner. Speciale gaststerren zijn Whoopi Goldberg en John de Lancie.

De serie speelt zich af in de tweede helft van de 24e eeuw en begint twee decennia na de laatste keer dat kijkers Jean-Luc Picard (Stewart) zagen als Starfleet-kapitein van de USS Enterprise. Seizoen twee neemt Picard en zijn bemanning mee op een gewaagde nieuwe reis - naar het verleden. Picard moet oude en nieuwe vrienden inschakelen om de gevaren van de 21e-eeuwse aarde het hoofd te bieden in een wanhopige race tegen de klok om de toekomst van de Melkweg te redden terwijl hij wordt geconfronteerd met de ultieme beproeving van één van zijn grootste vijanden.