Het allerlaatste zesde seizoen van Better Call Saul gaat op 18 april van start bij AMC. In Nederland is de serie te zien op Netflix.



Gelukkig is er goed nieuws voor de Nederlandse fans van de spin-off van Breaking Bad. Het zesde en allerlaatste seizoen van Better Call Saul zal een dag later te streamen zijn via Netflix. Vanaf 19 april zal de streamingsdienst elke week een aflevering gaan streamen. Op 23 mei zal bij AMC het eerste deel ten einde komen, op 24 mei bij Netflix.

Op 11 juli zal het zesde seizoen weer hervat worden en een dag later op Netflix. 13 augustus (14 augustus) zal de seriefinale worden uitgezonden. In het allerlaatste seizoen zal de transformatie van Jimmy McGill naar Saul Goodman worden afgerond. Saul Goodman (Bob Odenkirk) is de advocaat die de fans van Breaking Bad kennen.

De opnames van het zesde seizoen waren voor Odenkirk behoorlijk zwaar. Afgelopen zomer kreeg hij namelijk een hartaanval op de set van Better Call Saul, waardoor hij een paar maanden niet kon werken. Gelukkig kon hij de draad weer oppakken. Hij beloofde eerder deze maand al dat seizoen 6 "het beste tot nu toe" zal worden.