Bryan Cranston en Aaron Paul hebben bevestigd dat ze opnieuw in de huid van hun Breaking Bad-personages gaan kruipen in het laatste seizoen van Better Call Saul.



Tijdens het Deadline Contenders TV-panel maakte Jonathan Banks een grapje naar Bryan Cranston over het feit dat hij mogelijk zijn rol als Walter White weer zou oppakken. Het is nu officieel. Cranston en Aaron Paul (Jesse Pinkman) die speelden in Better Call Saul's voorganger Breaking Bad, komen terug.

Mede-bedenker Peter Gould onthulde het nieuws op een PaleyFest-evenement en AMC bevestigde het nieuws en merkte op: "Ze komen terug."

Cranston en Paul speelden White en Pinkman in vijf seizoenen van de Emmy-winnaar FX-serie Breaking Bad en de Netflix-speelfilm El Camino: A Breaking Bad Movie, die in 2019 werd uitgebracht. Cranston en Paul scoorden elk meerdere Emmy's voor hun Breaking Bad-personages en de serie won Outstanding Drama Series voor de laatste twee seizoenen.

Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul is opgedeeld in twee delen. Het begint op 18 april en loopt tot eind mei, voordat het begin juli weer wordt opgepakt.

"Ook al weet ik wat er [uiteindelijk] gebeurt, ik denk niet dat het me geraakt heeft", zei Odenkirk over het eindigen als de glibberige advocaat Saul Goodman. "Ik denk dat ik het met alle anderen zal moeten bekijken en dat is wanneer het me zal raken."
"Het is de Rubiks kubus uit de hel," voegde Gould eraan toe over hoe hij het laatste seizoen van de dramaserie. "Het is ongelooflijk uitdagend en intimiderend, maar het starten van de serie was dat ook."