Game Of Thrones-maker George RR Martin onthulde de Jon Snow Sequel's werktitel.



Het vervolg op Game of Thrones met in de hoofdrol Kit Harington zal Snow gaan heten. George RR Martin vertelde dat het allemaal op initiatief van de acteur was.

"Ja, er is een Jon Snow-serie in ontwikkeling," schreef Martin donderdag op zijn persoonlijke blog. "Onze werktitel voor de serie is Snow." In het bericht op zijn blog teased hij een paar meer details van de potentiële serie, die lijkt veel verder te zijn in de ontwikkeling dan eerder verondersteld.

Martin herhaalde wat Game of Thrones-actice Emilia Clarke eerer aan de BBC vertelde. Ze vertelde dat het Harington zelf was die het idee voor de nieuwe serie lanceerde. De schrijver, van de boeken waarop de serie Game of Thrones is gebaseerd, die ooit door Time magazine de 'Amerikaanse Tolkien' werd genoemd, onthulde ook dat Snow ook gedeeltelijk bemand is.

"Ja, het was Kit Harrington die het idee bij ons bracht," schreef de volgens hem veel te drukke Martin. "Ik kan je de namen van de schrijvers/showrunners niet vertellen, omdat dat nog niet zijn vrijgegeven...maar Kit bracht ze ook binnen, zijn eigen team, en ze zijn geweldig."

"Snow is al bijna net zo lang in ontwikkeling als de andere drie spin-offs, maar om wat voor reden dan ook is het nooit aangekondigd en is het nooit uitgelekt... tot nu," merkte Martin op.

Deze week kwam er een nieuwe poster uit van House of the Dragon, een Game of Thrones-spin-off die op 22 augustus in Nederland première gaat bij HBO Max.