Prime Video gaat niet verder met de sciencefictionserie Night Sky, met in de hoofdrollen Sissy Spacek en J.K. Simmons.



Op 20 mei ging de serie in première en nu meer dan een maand na de allerlaatste achtste aflevering heeft Prime Video besloten er geen tweede seizoen aan vast te plakken.

In Night Sky ontdekten het echtpaar Franklin en Irene York jaren geleden een kamer begraven in hun achtertuin die op onverklaarbare wijze leidt naar een vreemde, verlaten planeet. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaard, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het stille bestaan ​​van de Yorks snel op zijn kop gezet en blijkt de mysterieuze kamer die ze zo goed dachten te kennen, veel meer te zijn dan ze ooit hadden gedacht.



De dramaserie die voor een groot deel positieve recensie kreeg heeft niet het grote publiek weten te bereiken. Dit terwijl de kosten van de serie aanzienlijk waren. Maar ondanks de tegenvallende kijkersaantallen heeft de serie toch wereldfaam bereikt. Dat komt omdat de allereerste aflevering de ruimte in is gegaan. De serie heeft de verste afstand bereikt, met behulp van Amazon Web Services, SES en Intelsat. Hierdoor is Prime Video ook de eerste streamer die in de ruimte een serie heeft uitgezonden.