Outer Range keert terug voor een tweede seizoen. Prime Video kondigde de verlenging van de serie op Twitter aan. Outer Range krijgt echter een nieuwe showrunner wanneer de dramaserie terugkeert voor seizoen twee.



De serie volgt een boer uit Wyoming, Royal Abbott (Josh Brolin, Marvel's What If...?), die vecht voor zijn grond en zijn gezin. Hij ontdekt een mysterieuze, zwarte leegte in zijn wei na de komst van een zekere Autumn (Imogen Poots, I Know This Much Is True), een zwerver met een connectie met de ranch van de Abbott's. Terwijl de familie Abbott de verdwijning van hun schoondochter Rebecca (Kristen Connolly, House of Cards) moet verwerken, worden ze verder naar de afgrond geduwd wanneer een rivaliserende familie, de Tillersons, hun land probeert over te nemen.



Lili Taylor (American Crime), Tamara Podemski (Coroner), Lewis Pullman (Catch-22), Tom Pelphrey (Ozark), Noah Reid (Schitt's Creek), Shaun Sipos (Krypton), Isabel Arraiza (Pearson), Olive Abercrombie (The Haunting of Hill House) en Will Patton (Yellowstone) schitteren naast Brolin en Connolly eveneens in de westernserie.

Voor seizoen twee zal Charles Murray (Sons of Anarchy, Luke Cage) de showrunner zijn. Brian Watkins was de showrunner van seizoen één.

Een premièredatum en aanvullende details worden later bekend gemaakt door Prime Video.