De Supernatural-spinoff The Winchesters is binnenkort te zien op HBO Max in Nederland.



The Winchesters, met in de hoofdrollen Meg Donelly (American Housewife), Drake Rodger en Jensen Ackles (Supernatural) als 'de verteller', is een serie van The CW en vanaf volgende maand te zien in Nederland. De bovennatuurlijke serie ging op 11 oktober al in première in Amerika. Tot op heden was de serie in Nederland echter nog niet te zien.



Daar komt in november dus verandering in. The Winchesters is zowel een sequel- als een prequelserie van Supernatural, de succesvolle fantasieserie met Jensen Ackles en Jared Padalecki (Walker) als de twee Winchester-broers Dean en Sam. De serie liep van 2005 tot 2020 en telde maar liefst 327 afleveringen. The Winchesters is, net zoals zijn voorganger Supernatural, een productie van Warner Bros. Television. De verwachting was er dus al langer dat de serie vroeg of laat aan het aanbod van HBO Max in Nederland toegevoegd zou gaan worden. De streamingdienst heeft nu laten weten dat dit inderdaad het geval is.

Dean Winchester blikt in The Winchesters terug op de jaren zeventig. Het vertelt het liefdesverhaal van John Winchester (Rodger) en Mary Campbell (Donelly). Terwijl zij verliefd worden moeten zij ook nog de wereld redden én op zoek naar hun beide vermiste vaders. Een exacte datum in november is er nog niet. Zodra daar meer over bekend is lees je het op MijnSerie.