STARZ wil je graag terugbrengen naar Chucalissa. De kabelzender heeft P-Valley voor een derde seizoen vernieuwd.



De cast van de dramaserie P-Valley bestaat uit Nicco Annan, Elarica Johnson, Brandee Evans, Shannon Thornton, J. Alphonse Nicholson, Parker Sawyers, Harriett D. Foy, Dan J. Johnson, Marokko Omari, Dominic DeVore, Tyler Lepley, Jordan M. Cox, Skyler Joy, John Clarence Stewart, Miracle Watts, Shamika Cotton, Gail Bean en Psalms Salazar.



De serie speelt zich af in een deel van de Mississippi Delta waar schoonheid moeilijk te vinden is. Het verhaal draait om een kleine stripclub genaamd The Pynk en de reeks grote personages die door de deuren komen - de hoopvolle, de verloren, de gebroken, de succesvolle, de aantrekkelijke en de verdoemden. In seizoen twee, wanneer de duisternis over Chucalissa neerdaalt, moet iedereen met man en macht vechten om te overleven. Terwijl sommigen naar gevaarlijke nieuwe hoogten vliegen, graven anderen hun stiletto's in en houden ze stand, ongeacht de kosten. Het tweede seizoen van tien afleveringen eindigde in augustus.

Hier is de aankondiging van de verlenging van het tweede seizoen:

"STARZ verlengt de veelgeprezen hit drama-serie P-Valley voor het derde seizoen.

P-Valley is momenteel de grootste serie van STARZ in de VS.

STARZ heeft een derde seizoen van tien afleveringen besteld van de immens populaire, veelgeprezen dramaserie P-Valley, gemaakt en geproduceerd door Pulitzer Prize-winnaar Katori Hall."

"P-Valley blijft kijkers op het puntje van hun stoel houden terwijl het de nuances van de Mississippi-delta vastlegt met een ongekend niveau van menselijkheid en artisticiteit", zegt Kathryn Busby, President van Original Programming, STARZ. “Dit gelaagde drama overstijgt de glitter door authentieke en complexe personages die zowel de harten van critici als het publiek hebben veroverd. We kunnen niet wachten om te zien wat Katori voor ons in petto heeft in seizoen drie.”



Gebaseerd op haar toneelstuk Pussy Valley, fungeert maker Katori Hall als showrunner en uitvoerend producent. Dante Di Loreto dient ook als uitvoerend producent van de serie. Lionsgate Television produceert P-Valley voor STARZ.