The Upshaws heeft de tweede helft van het tweede seizoen nog niet eens uitgezonden, maar Netflix heeft de comedyserie al vernieuwd voor een derde seizoen.



Wanda Sykes, Mike Epps, Kim Fields, Page Kennedy, Diamond Lyons, Khali Spraggins, Jermelle Simon, Gabrielle Dennis en Journey Christine schitteren in de serie, die een gezin volgt dat te maken heeft met de tegenslagen van het leven in Indiana.



Tracey Pakosta, hoofd Comedy Series van Netflix, zei het volgende over de ondersteuning van comedy in het algemeen door de streamingdienst:

"Ik denk dat talent wil dat hun verhalen gezien en gehoord worden en er zijn talloze manieren om dat te doen. Grote tours in theaters bestaan nog altijd en dat is een prima manier om dat te doen. Een platform daarentegen kun je gebruiken om op een andere manier verhalen te vertellen.”

Sykes sprak ook over hoe Netflix de comedywereld verbreedt:

"Vroeger kregen slechts een handvol van de beste komieken een uurspecial, maar aangezien dat aantal dramatisch is toegenomen, krijgen meer mensen een kans, en sommige daarvan zul je waarschijnlijk niet kennen", zegt ze. “Het landschap is veranderd en iedereen is op zoek naar content.”

De verlenging van de Netflix-comedy werd aangekondigd op Twitter: