HBO Max heeft de startdatum aangekondigd voor Gossip Girl (2021), de vervolgserie van de originele Gossip Girl dat liep van 2007 tot 2012.



Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith en Grace Duah spelen de hoofdrollen in de serie, en Michelle Trachtenberg zal als gastactrice te zien zijn als Georgina uit de originele serie. De vervolgserie blijft de levens van de elitejongeren van Manhattan volgen.



HBO Max heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie.

"Het tweede seizoen van Max Original Gossip Girl (2021) gaat van start op donderdag 1 december. De nieuwe serie is ontwikkeld door showrunner Joshua Safran, een schrijver en uitvoerend producent van de originele serie, en is gebaseerd op de bestverkochte romans van Cecily von Ziegesar en de originele serie, ontwikkeld door Josh Schwartz en Stephanie Savage.

Het is het tweede semester van het Junior-jaar en Gossip Girl laat geen middel onbeproefd in haar poging om de schandalige levens te beheersen/verdraaien van de elite van Manhattan. Ze heeft het een en ander geleerd van haar eerste rondje - namelijk wat haar publiek wil, zullen ze krijgen. Het is tijd voor haar om de hitte die nog nasuddert nog wat te verhogen (Julien, heb je Monet al ontmoet?) En om te kijken naar haar eigen impact, en hoe ze het nog rampzaliger kan maken dan voorheen. Zelfs als dat betekent dat je moet liegen om het te doen. Oude vijanden, nieuwe bondgenoten, constant wisselen van kampen - dit semester kan er maar één koningin zijn, en tegen het einde van het schooljaar weet iedereen waar de lichamen zijn begraven en wie de schop vasthield."

Het eerste seizoen debuteerde in juli 2021 en alle twaalf afleveringen zijn beschikbaar om te streamen op HBO Max.