Alert komt binnenkort naar FOX! Er is een premièredatum aangekondigd voor het nieuwe misdaad-drama met in de hoofdrollen Scott Caan en Dania Ramirez.



De eerste afleveringen van de nieuwe FOX-serie verschijnen op zondag 8 januari en elke aflevering volgt de zoektocht naar een vermiste persoon.



FOX onthulde meer over de aankomende serie in een persbericht:

Alert is een procedureel drama over de Missing Person’s Unit (MPU) van de Philadelphia Police Department. Elke aflevering bevat een bloedstollende zoektocht op leven of dood naar een vermiste persoon naast een lange zoektocht van politieagenten Jason Grant (Scott Caan, foto) en zijn ex-vrouw Nikki Batista (Dania Ramirez) naar de waarheid over hun lang verloren gewaande zoon.

Caan is op televisiegebied voornamelijk bekend van de misdaadserie Hawaii Five-0 (2010) waarin hij tien seizoenen lang de rol van rechercheur Danny 'Dano' Williams vertolkte. Daarnaast speelde hij een vaste rol in de laatste twee seizoenen van het HBO-comedydrama Entourage. Dania Ramirez (foto onder) speelde drie seizoenen de rol van Rosie Falta in Devious Maids, het soapachtige comedy-drama van Desperates Housewives-bedenker Marc Cherry. Ook speelde zij vaste rollen in het laatste seizoen van de sprookjesserie Once Upon a Time, het eerste seizoen van de psychologische thrillerserie Tell Me a Story (2018) en de fantasyserie Sweet Tooth.



Alert is een samenwerking van Sony Pictures Television en FOX Entertainment. John Eisendrath (The Blacklist) is showrunner en uitvoerend producent. Jamie Foxx, Datari Turner, J.R. Orci, Adam Kane en Michael Offer zijn ook uitvoerende producenten. De serie heeft hoofdrollen voor Scott Caan, Dania Ramirez, Adeola Role (The Blacklist), Ryan Broussard (Only Murders in the Building) en Graham Verchere (DC's Stargirl).”