Night Court komt binnenkort naar NBC, en het netwerk heeft nu een teaser trailer vrijgegeven waarin de vervolgserie met Melissa Rauch wordt gedeeld.



De actrice, bekend uit de CBS-comedyserie The Big Bang Theory, zal de dochter spelen van Harry Stone, gespeeld in de originele serie door Harry Anderson, terwijl zij zijn rechtbank overneemt. John Larroquette (The Librarians (2014)) speelt opnieuw de rol van Dan Fielding voor deze nieuwe versie.



De cast bestaat verder uit India de Beaufort (Firefly Lane), Kapil Talwalkar (Zoey's Extraordinary Playlist) en Lacretta (Gotham).

NBC deelde het volgende over de serie:

"Op dinsdag 17 januari 2023 is de rechtbank weer in zitting als Night Court begint. Melissa Rauch speelt de dochter van wijlen Harry Stone en neemt de voorzittershamer ter hand, waarbij ze sparren met de nieuwe openbare verdediger en Night Court-legende John Larroquette. Een week nadat Night Court is gestart, keert ook de veelgeprezen Ana Gasteyer-comedyserie American Auto terug om een comedyblok van een uur te creƫren vanaf dinsdag 24 januari."