Het is bijna tijd om terug te keren naar een bepaald klein stadje in het middenwesten. MGM+ heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van de televisieserie From in april in première gaat.



Het eerste seizoen van tien afleveringen eindigde op 24 april vorig jaar. Het nieuwe seizoen gaat op zondag 23 april in première.

In de science fiction-horrorserie From spelen Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy en Avery Konrad de hoofdrollen.

Het verhaal draait om een nachtmerrie-achtig stadje in midden Amerika dat iedereen die er binnenkomt in de val lokt. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos overleven, waaronder angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.



Sheriff Boyd Stevens (Perrineau) heeft strenge regels ingesteld in het stadje om de orde te handhaven en de bewoners veilig te houden. Jim en Tabitha Matthews (Bailey en Moreno) zitten vast in het stadje na een auto-ongeluk. Samen moeten ze een manier vinden om hun kinderen - Julie (Cheramy) en Ethan (Webster) - veilig te houden terwijl ze wanhopig naar een weg terug naar huis zoeken.

MGM+, voorheen Epix, deelt dat in het tweede seizoen "verborgen waarheden over de aard en angstaanjagende oorsprong van de stad beginnen te ontstaan, zelfs als het leven voor de bewoners in chaos wordt gedompeld door de komst van mysterieuze nieuwkomers."

De From-serie is gecreëerd en geproduceerd door John Griffin, geregisseerd en geproduceerd door Jack Bender, en uitvoerend geproduceerd door showrunner Jeff Pinkner.

"Het is een nieuw begin voor onze dienst, want op 15 januari introduceren we MGM+ en zijn kenmerkende merkbelofte bij de kijkers. MGM+ zal zijn iconische en geliefde studio-erfenis waarmaken, met filmische, verfijnde en meeslepende verhalen waar het publiek van houdt," zei MGM+-chef Michael Wright in een verklaring. "We breiden onze rijke inhoudsbibliotheek uit met originele televisieseries en blockbusterfilms die het merk MGM vieren."