De kabelzender heeft een teaser vrijgegeven en een premièredatum vastgesteld voor het nieuwe drama.



Een paar dagen geleden werd bekend dat AMC de naam van de komende serie "Straight Man" had veranderd in "Lucky Hank". Met in de hoofdrollen Bob Odenkirk (foto), Mireille Enos, Olivia Scott Welch, Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough en Suzanne Cryer, volgt de serie een universiteitsprofessor van middelbare leeftijd die probeert te voorkomen dat zijn leven uit elkaar valt. Er zijn acht afleveringen geproduceerd.



AMC onthulde het volgende over de nieuwe serie:

"Lucky Hank" (voorheen "Straight Man")

Nieuwe serie gaat zondag 19 maart in première op AMC+ en AMC.

Met in de hoofdrollen de voor een Emmy genomineerde Bob Odenkirk (Better Call Saul) en Mireille Enos (The Killing), is "Lucky Hank" een acht afleveringen durende mid-life crisis die zich afspeelt op Railton College. Verteld in de eerste persoon door William Henry Devereaux, Jr. (Odenkirk), de onwaarschijnlijke voorzitter van de Engelse afdeling van een zwaar onder gefinancierd college in het zwaartepunt van de industrie in Pennsylvania.

Aaron Zelman (Silicon Valley, The Killing) en Paul Lieberstein (The Office, The Newsroom), die het project bewerkte van de roman "Straight Man" van Pulitzer Prize-winnende auteur Richard Russo, dienen als co-showrunners. Zelman, Lieberstein, Odenkirk, regisseur Peter Farrelly, Mark Johnson (Breaking Bad, Better Call Saul, Anne Rice's Interview with the Vampire), Richard Russo, Naomi Odenkirk en Marc Provissiero (PEN15) zijn uitvoerende producenten.