The Upshaws keert binnenkort terug met de resterende afleveringen van het tweede seizoen (ook bekend als deel drie).



Netflix heeft aangekondigd dat de comedyserie op donderdag 16 februari terugkeert met nog acht afleveringen. De streamingdienst heeft de sitcom al verlengd voor een derde seizoen.

Met in de hoofdrollen Wanda Sykes, Mike Epps, Kim Fields, Page Kennedy, Diamond Lyons, Khali Spraggins, Jermelle Simon, Gabrielle Dennis en Journey Christine, volgt de serie een familie die omgaat met de moeilijkheden van het leven in Indiana.



Netflix onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Ze nemen grote swings en missen soms nog grotere... Goed dat ze elkaar hebben, toch? De Upshaws zijn eindelijk terug! Deel drie is te streamen vanaf 16 februari, alleen op Netflix.

Bennie Upshaw (Mike Epps), het hoofd van een zwarte arbeidersfamilie in Indianapolis, is een charmante, goedwillende monteur en levenslange puinhoop die gewoon zijn best doet om op te treden en voor zijn gezin te zorgen - vrouw Regina (Kim Fields), hun twee jonge dochters (Khali Spraggins, Journey Christine) en oudste zoon (Jermelle Simon), de tienerzoon (Diamond Lyons) die hij verwekt heeft bij een andere vrouw (Gabrielle Dennis) - en zijn sardonische schoonzus (Wanda Sykes) te tolereren, allemaal zonder een blauwdruk voor succes.

Maar de Upshaws zijn vastbesloten om het te laten werken, en samen de volgende stap te zetten. De Upshaws blijven de ups en downs van het leven meemaken, inclusief nieuwe banen, grotere dromen, gezondheidsproblemen en enkele grote levensverrassingen, maar blijven vasthouden aan de liefde die hoort bij familie."