24-ster Kiefer Sutherland komt terecht in de wereld van bedrijfsspionage in de nieuwe teaser trailer voor Paramount+'s aankomende serie Rabbit Hole.



Slechts een paar weken na de onthulling van enkele eerste beelden en een poster voor hun aankomende thrillerserie Rabbit Hole, komt Paramount+ met de eerste teaser trailer van de serie die de toon zet van wat we in de afleveringen van het eerste seizoen te zien krijgen.

De serie draait om bedrijfsspionage, met Kiefer Sutherland als een meester manipulator die de rollen omdraait als hij er door machtige mensen wordt ingeluisd voor moord. De serie gaat zondag 26 maart in première.

De teaser trailer voor Rabbit Hole maakt duidelijk dat Sutherland's personage John Weir in een positie wordt gebracht waarin hij nog nooit eerder is gebracht, en dat maakt hem extreem paranoïde. John kan zich niet ontspannen, heeft slaaptekort en kijkt altijd over zijn schouder. Naarmate het seizoen vordert wordt het waarschijnlijk alleen maar erger, wat hem tot extreme beslissingen zal drijven. De vraag is, hoe neem je het op tegen mensen die letterlijk hele bevolkingsgroepen kunnen manipuleren en controleren?



Bovendien suggereert de trailer dat er een diepere laag in het verhaal zit, vooral wanneer John verklaart dat hij het verschil niet kan zien tussen wat echt is en wat niet. Als de titel van de serie een indicatie is, kan de samenzwering veel verder gaan dan wat het lijkt, en John's verslechterende geestelijke gezondheid kan uiteindelijk enkele onconventionele elementen aan het verhaal toevoegen.

Rabbit Hole is gemaakt door John Requa en Glen Ficarra. Het duo heeft veel ervaring met actiecomedy's en donkere humor, door het schrijven van populaire films als Bad Santa, I Love You Phillip Morris en, recentelijk, Jungle Cruise. Voor televisie waren zij betrokken als producent bij onder andere NBC's This Is Us, WeCrashed van Apple TV+ en FOX-serie neXt (2020).

De Rabbit Hole teaser trailer suggereert geen donkere comedy elementen, wat betekent dat ze het zouden kunnen verbergen of gewoon van plan zijn om zich in een ander genre te wagen. Wat we wel zeker weten is dat Sutherland, na negen seizoenen in de hitserie 24, meer dan opgewassen is tegen een verhaal dat kan uitgroeien tot een thriller vol actie, zoals de trailer op bepaalde momenten suggereert.

Naast Sutherland bestaat de cast van Rabbit Hole uit Charles Dance (Game of Thrones) als Dr. Ben Wilson, Meta Golding (Empire) als Hailey Winton, Enid Graham (Mare of Easttown) als Josephine "Jo" Madi, Jason Butler Harner (Ozark) als Valence, Walt Klink (Lieve Mama) als The Intern, en Rob Yang (Succession), als Edward Homm.