Power Book II: Ghost keert op vrijdag 17 maart terug voor het derde seizoen en Starz heeft het drama al verlengd voor een vierde seizoen.



Daarnaast heeft de kabelzender onthuld dat acteur Michael Ealy zich bij de serie voegt in een belangrijke vaste rol. Ealy is geen onbekende in televisieseries. Hij had onder andere een terugkerende rol in ABC's science fictionserie FlashForward, een vaste rol in het derde seizoen van FOX-misdaadthriller-serie The Following met Kevin Bacon en hij speelde in de Hulu-serie Reasonable Doubt. De productie van het vierde seizoen is net begonnen in New York.

Het derde seizoen van Power Book II: Ghost zal nieuwe wendingen nemen als de Tariq, Brayden, Monet en de Tejadas een 'level omhoog' moeten of 'neergehaald worden'. Net na de moord op Zeke is iedereen in rouw, maar ze krijgen niet veel tijd omdat er nieuwe problemen en vragen opduiken.

In seizoen drie spelen Michael Rainey Jr., Mary J. Blige, Shane Johnson, Gianni Paolo, Cliff "Method Man" Smith, Larenz Tate, Berto Colon, Woody McClain, Lovell Adams-Gray, LaToya Tonodeo, Alix Lapri en Paton Ashbrook de hoofdrol. Monique Curnen (Away), Keesha Sharp (Lethal Weapon), David Walton (New Girl) en Moriah Brown (Raising Dion) voegen zich in seizoen drie bij de cast.



In het vierde seizoen speelt Ealy (foto) rechercheur Don Carter, een opkomende NYPD-agent die op weg was om politiecommissaris te worden, totdat zijn vrouw werd gedood in een kruisvuur tussen rivaliserende drugsbendes. Met de belofte de straten veiliger te maken, verruilde Carter zijn stropdas voor een kevlar vest en leidt nu een elite NYPD drug task force die concrete resultaten boekt tegen drugsgerelateerd geweld. Hoewel zijn prestaties een opmerkelijke publieke erkenning zijn, kan niets zijn verloren liefde terugbrengen.

"Het high-octane drama van Power Book II: Ghost blijft resoneren bij onze kijkers, en we zijn verheugd om de productie van seizoen vier in gang te zetten, vooruitlopend op het debuut van seizoen drie," aldus Kathryn Busby, President of Original Programming voor Starz. "Het is duidelijk dat onze fans klaar zijn om meer van deze explosieve serie te verslinden en we kijken ernaar uit dat Michael zich bij onze ongelooflijke cast voegt."

Hieronder de teaser trailer voor seizoen drie.