Netflix wil ons terugbrengen naar Point Place, Wisconsin. That ’90s Show is door de streamingdienst vernieuwd voor een tweede seizoen.



De tweede seizoensbestelling voor That ’90s Show is zelfs voor zestien afleveringen, vergeleken met de tien afleveringen van het eerste seizoen.

That ’90s Show is een periodieke comedyserie die een vervolg is op That 70's Show, met in de hoofdrollen Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Donovan, Reyn Doi en Sam Morelos.

Gastacteurs uit That 70's Show zijn Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Wilmer Valderrama, Tommy Chung en Don Stark.



De serie begint jaren na het origineel, in 1995 in Wisconsin. Leia Forman (Haverda), de tienerdochter van Eric (Grace) en Donna (Prepon), is wanhopig op zoek naar wat avontuur in haar leven (of tenminste een beste vriend die niet haar vader is). Wanneer Leia in Point Place aankomt om haar grootouders, Red (Smith) en Kitty (Rupp), te bezoeken, vindt Leia wat ze zoekt als ze de dynamische en rebelse Gwen Runck (Aufderheide) ontmoet.

Met de hulp van Gwen's vrienden, waaronder haar lieve broer Nate (Donovan), zijn slimme en doelgerichte vriendin Nikki (Morelos), de sarcastische en inzichtelijke Ozzie (Doi), en de charmante Jay (Coronel), realiseert Leia zich dat het avontuur daar kan gebeuren, net als bij haar ouders al die jaren geleden.

Het eerste seizoen kwam net uit op 19 januari en bereikte meteen Netflix's Top 10 Engelse televisielijst in 35 landen, met meer dan 41 miljoen bekeken uren.

"Iedereen bij That ’90s Show was meer dan enthousiast over de warme, enthousiaste reacties op ons eerste seizoen. We kunnen niet wachten om terug te keren naar Point Place voor nog een zomer vol lachsalvo's en verrassingen. Hallo 1996!" zei Gregg Mettler, mede-bedenker/showrunner/uitvoerend producent.



"We zijn de fans, oud en nieuw, dankbaar dat ze de reis met ons hebben gemaakt in het eerste seizoen en we kunnen niet wachten om er samen met hen te zijn in het tweede seizoen." zei Lindsey Turner, mede-bedenker en uitvoerend producent.

"Wij hier in Point Place beseffen dat jullie veel opties hebben voor entertainment en we zijn blij dat jullie ons gekozen hebben. We kijken er naar uit om jullie nog jaren te vermaken. Buh-bye!" zeiden Bonnie & Terry Turner, mede-bedenkers en uitvoerend producenten.

"We zijn blij dat de ongelooflijk grappige verhalen uit Point Place, Wisconsin blijven aanslaan over de hele wereld, ongeacht het decennium," zei Tracey Pakosta, Netflix Vice President of Comedy Series.