Hugh Laurie gaat naar Teheran omdat het spionagedrama door Apple TV+ is verlengd voor een derde seizoen.



De ster van The Night Manager en House M.D. is toegevoegd aan de cast van de Israƫlische spionagethriller. Hij speelt een Zuid-Afrikaanse nucleaire inspecteur en voegt zich bij een ensemble van nieuwkomers als Sasson Gabai (Shtisel), Bahar Pars en Phoenix Raei (Clickbait). Terugkerende sterren zijn Niv Sultan, die Mossad-agente Tamar Rabinyan speelt, samen met Sahun Toub en Shila Ommi.



"We zijn zo verheugd dat de briljante Hugh Laurie (foto) zich bij Niv en de ongelooflijk getalenteerde cast voegt in een nieuwe verhaallijn die alles in zich heeft om een onvergetelijk seizoen te worden", aldus Morgan Wandell, hoofd internationale programmering van Apple TV+.

De serie volgt Niv Sultan als een hackeragent die onder een valse identiteit infiltreert in de Iraanse hoofdstad Teheran. Apple TV+ heeft groen licht gegeven voor de productie van een derde seizoen, dat nu is begonnen en Tamar zal volgen terwijl ze een manier probeert te vinden om zichzelf opnieuw uit te vinden en de steun van de Mossad terug te winnen.

Moshe Zonder, Dana Eden en Maor Kohn zijn mede-bedenkers en Daniel Syrkin de regisseur. Uitvoerende producenten zijn Eden en Shula Spiegel voor Donna en Shula Productions, Alon Aranya voor Paper Plane Productions, Julien Leroux voor Paper Entertainment, Peter Emerson voor Cineflix Studios, Tony Saint, Syrkin, Zonder, Dari Shai Slutzky en Tal Fraifeld voor Kan.