HBO Max' nieuwste trailer voor het tweede seizoen van Perry Mason (2020) toont de titulaire advocaat en zijn medewerkers in hun grootste rechtszaak tot nu toe.



De nieuwe trailer voor Perry Mason (2020) seizoen twee toont de titulaire verdedigingsadvocaat in de grootste rechtszaak van zijn leven. Het drama is gebaseerd op de mysterieuze misdaadverhalen van auteur Erle Stanley Gardner en speelt zich af in de jaren 30. Matthew Rhys speelt de rol van Mason.



In het eerste seizoen werd de aan PTSD lijdende privédetective in dienst genomen door E.B. Jonathan (John Lithgow), die was ingehuurd om de zaak van Charlie Dodson te onderzoeken - een baby die was ontvoerd en vermoord.

In de nieuwste trailer van HBO voor Perry Mason (2020) seizoen twee wordt Mason ingehuurd voor een van de grootste zaken uit zijn carrière en zit hij er al snel tot over zijn oren in.

De trailer schetst het plot van het tweede seizoen van Perry Mason (2020) met twee arme Mexicaanse mensen die worden beschuldigd van een misdaad waarvan Mason niet gelooft dat ze die hebben gepleegd. Zijn team lijkt een criminele samenzwering aan het licht te brengen die machtige zakenlieden in Los Angeles erbij kan betrekken.

De pijnlijke steek van Perry Mason's Dodson mistproces uit het eerste seizoen weegt nog steeds zwaar op de titulaire verdedigingsadvocaat. Op zoek naar versterking van zijn reputatie, bevindt Mason zich opnieuw onbedoeld in het midden van een mediagekte, dit keer als de verdediger van twee mannen die al zijn veroordeeld door de publieke opinie. Van wie het tweetal is beschuldigd is nog niet bekend. Maar met een olieveld dat prominent aanwezig is in de trailer van de originele HBO-serie, is de kans groot dat een oliemagnaat betrokken is bij de samenzwering.



Hoewel de moordzaak centraal zal staan in Perry Mason (2020) seizoen twee, zullen Masons onopgeloste persoonlijke problemen op de voorgrond staan. De trailer voor de HBO Original toont de advocaat die worstelt om de band met zijn zoon te herstellen, terwijl hij mogelijk een nieuwe romantische relatie probeert aan te knopen met Ginny Aimes (Katherine Waterston). De emotionele strijd van Mason lijkt gespannen in het komende seizoen, en de stressvolle rechtszaak zal hem geen windeieren leggen.

Gelukkig heeft Mason een bekwaam team aan zijn zijde als hij het opneemt tegen onoverkomelijke kansen. Het eerste seizoen van Perry Mason (2020) eindigde met zijn compagnons Della Street (Juliet Rylance) en Paul Drake (Chris Chalk) die hun iconische rollen aan Mason's zijde op zich namen. De trailer van Perry Mason seizoen twee laat zijn partners zien die uitblinken in hun functie, klaar om ervoor te zorgen dat hun nieuwe rechtszaak eindigt met een veroordeling.

Seizoen twee van Perry Mason vanaf 6 maart te zien bij HBO.