Most Dangerous Game: New York komt binnenkort naar Roku Channel. Het tweede seizoen van het actiedrama verschijnt in maart.



Het eerste seizoen werd uitgezonden op Quibi voordat die dienst werd gesloten. Roku Channel redde Most Dangerous Game en verschillende andere Quibi-originals.

David Castañeda, Christoph Waltz en Anna Gunn spelen de hoofdrollen in de serie waar het er om gaat in leven te blijven.



Het Roku Channel onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Het doel van het spel is om in leven te blijven. David Castañeda, Christoph Waltz en Anna Gunn spelen de hoofdrollen in Most Dangerous Game: New York, gratis te streamen op vrijdag 10 maart.

Geregisseerd door Sam Hill (Scorpion), geschreven door Nick Santora en gecreëerd door Josh Harmon & Scott Elder en Nick Santora.

De cast bestaat uit David Castañeda (The Umbrella Academy), Christoph Waltz (The Consultant), Anna Gunn (Breaking Bad), Ciara Bravo (A Teacher), Martina Ortiz Luis (Wynonna Earp) en Aaron Poole (American Gods).

Victor, een vechter met pech, doet alles om zijn zus te beschermen en als hij hoort dat ze in de problemen zit komt hij in actie. Omdat hij een half miljoen dollar nodig heeft om haar te beschermen, stemt hij in met deelname aan een dodelijk spel: vierentwintig uur lang wordt hij door de straten van New York opgejaagd door vijf van de meest ervaren jagers ter wereld. Als hij het overleeft, verdient hij een fortuin. Uit liefde voor zijn zus is hij vastbesloten te blijven leven..."

Bekijk de trailer voor Most Dangerous Game: New York hieronder: