AMC heeft de sciencefiction anthologieserie bijna drie jaar na het einde van het eerste seizoen geannuleerd.



AMC heeft daarmee een vernieuwing van seizoen twee teruggedraaid die voorafging aan de première van de serie in 2020.

Soulmates, gecreëerd door Emmy-winnaars Will Bridges (Black Mirror) en Brett Goldstein (Ted Lasso), speelde zich vijftien jaar in de toekomst af, toen de wetenschap een ontdekking had gedaan die het leven van iedereen op de planeet veranderde - een test die ondubbelzinnig vertelde wie je soulmate was.



Elk van de zes afleveringen had een andere cast en verkende een geheel nieuw verhaal rond het ontdekken (of ervoor kiezen niet te ontdekken) van de resultaten van deze nieuwe test, en de impact van die resultaten. Malin Akerman (Billions), Kingsley Ben-Adir (High Fidelity), Betsy Brandt (Breaking Bad), Sonya Cassidy (The Last Kingdom), David Costabile (Billions) JJ Feild (Turn: Washington's Spies), Charlie Heaton (Stranger Things) en Sarah Snook (Succession) voerden de afleveringen van het eerste seizoen aan.

AMC draaide eerder vernieuwingen terug voor het tweede en laatste seizoen van 61st Street (dat al in zijn geheel was opgenomen) en de AMC+ originals Moonhaven en Pantheon. The Hollywood Reporter meldde het nieuws als eerste.