Apple TV+ onthult de officiële Ted Lasso seizoen drie trailer waarin Nate een volwaardige rivaal wordt voor Jason Sudeikis' titulaire voetbalcoach.



Kort na het vrijgeven van een teaser heeft Apple TV+ de officiële Ted Lasso seizoen 3 trailer onthuld. De Emmy-winnende comedyserie volgt Jason Sudeikis' titulaire American football coach die wordt ingehuurd om het worstelende Premier League voetbalteam AFC Richmond te coachen.

Ted Lasso seizoen drie, naar verwachting het laatste seizoen van de veelgeprezen serie, volgt de nasleep van Teds voormalige protegé, Nate (Nick Mohammed), die wordt ingehuurd om het rivaliserende team West Ham United te coachen.



De trailer van het derde seizoen van Ted Lasso begint met AFC Richmond dat, na hun recente promotie naar de Premier League, naar verwachting als laatste zal eindigen in de competitie. Hoewel ze in het begin van het seizoen lijken te worstelen, zou het team tegen het einde van het seizoen de verwachtingen opnieuw moeten overtreffen. AFC Richmond is een ongelooflijk veerkrachtige groep onder leiding van hun altijd positieve hoofdcoach. Roy Kent (Brett Goldstein) lijkt zich ook op te werpen als een meer prominente assistent-coach na Nate's vertrek en prijst tot Ted en Coach Beard's (Brendan Hunt) schok een speler op het veld. De paniekaanvallen van Ted zullen naar verwachting ook in seizoen drie doorgaan, want op een gegeven moment klemt hij zijn handen aan de zijlijn.

Ondertussen is Nate gaan werken voor Rupert (Anthony Head) als hoofdtrainer van het rivaliserende West Ham United. Het leven als 'wonderkind' blijkt niet alles te zijn wat Nate had gehoopt, want hij ziet er ellendig uit als hij alleen zit te drinken in het favoriete Griekse restaurant van zijn ouders. Dit wordt gecontrasteerd door de AFC Richmond spelers die vrolijk samenkomen voor een diner, misschien in Sam's (Toheeb Jimoh) Nigeriaanse restaurant dat hij van plan was te openen aan het einde van seizoen twee. Terwijl Nate nu een volwaardige rivaal is voor AFC Richmond, zit Ted nog steeds op de tribune in het stadion van West Ham United zijn voormalige assistent-coach aan te moedigen.



Hoewel nooit expliciet bevestigd, wordt verwacht dat Ted Lasso seizoen drie de laatste van de serie zal zijn, omdat de makers de serie aanvankelijk ontwikkelden met een drie-seizoenenplan in gedachten. De trailer van seizoen drie zou deze verwachtingen alleen maar verder moeten versterken, met een paar emotionele scènes en story beats die een algemeen gevoel oproepen dat dit het einde zou kunnen zijn voor de geliefde serie. Toch houdt de officiële trailer zijn kaarten dicht bij de borst en bewaart alle verrassingen voor de start van Ted Lasso seizoen drie op woensdag 15 maart op Apple TV+.