HBO heeft aangekondigd dat het vierde seizoen van de Emmy-award winnende duistere comedyserie Barry tevens het laatste seizoen zal zijn. Het vierde seizoen zal in april te zien zijn via HBO Max.



Er komt een einde aan Bill Hader's Barry. HBO heeft bevestigd dat het vierde seizoen van de duistere comedyserie het laatste zal zijn. Het is geen grote verrassing, aangezien veel van de acteurs, waaronder Anthony Corrigan en Henry Winkler, in recente interviews hebben gezinspeeld op het feit dat het na seizoen vier voorbij is.

De serie volgt de avonturen van Barry, een huurmoordenaar die ervan droomt acteur te worden. Hoe meer hij probeert zich te onttrekken aan de louche praktijken uit zijn verleden, hoe meer het hem verteert - en iedereen om hem heen beïnvloedt.



De eerste twee seizoenen van Barry ontvingen in totaal dertig Emmy-nominaties en wonnen er zes, waaronder Outstanding Lead Actor in a Comedy Series (Bill Hader), Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series (Henry Winkler), Outstanding Sound Editing For a Comedy or Drama Series (Half-Hour) and Animation en Outstanding Sound Mixing for a Comedy or Drama Series (Half-Hour) and Animation.

Het vierde en laatste seizoen gaat in Nederland op 17 april in première en bestaat uit acht afleveringen, met de finale op 29 mei. Leuk weetje is dat hoofdrolspeler Bill Hader alle acht afleveringen zelf zal gaan regisseren. Bekijk hieronder een teaser trailer.