Jon Bernthal zal zich aansluiten bij de cast van Daredevil: Born Again, Marvel's aankomende revival serie bij Disney+.



Bernthal speelde voor het eerst de rol van Frank Castle alias The Punisher in de Netflix serie Daredevil. Het personage debuteerde tijdens het tweede seizoen. Fans waren laaiend enthousiast over zijn vertolking dat het personage een eigen serie heeft gekregen die twee seizoenen duurde.

Netflix raakte de rechten over de beschikking van Marvel personages kwijt door het ontstaan van streamingsplatform Disney+. Alle Netflix series werden gecanceld. De series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher en The Defenders zijn inmiddels te zien op Disney+.



Disney wil de Marvel personages gaan herintroduceren in hun eigen Marvel universum. Zo heeft Charlie Cox als Daredevil zijn rentree gemaakt in She-Hulk: Attorney at Law en was Vincent D’Onofrio als maffiabaas Wilson Fisk te zien in Marvel's Hawkeye. Nu is het de beurt aan Jon Bernthal om opnieuw de bloeddorstige Frank Castle te gaan spelen. Het is nog maar de vraag of hij net zo los mag gaan als in de Netflix serie aangezien Disney de Marvel series toegankelijk wil houden voor meerdere doelgroepen. Charlie Cox heeft al aangegeven dat de toon van Daredevil: Born Again iets anders zal worden vormgegeven.

We zullen in het voorjaar van 2024 gaan zien hoe Disney met de geliefde personages om zal gaan. Voor nu kunnen jullie even genieten van onderstaande trailer.