We krijgen een eerste blik op seizoen twee van Schmigadoon! in een nieuwe trailer die door Apple TV+ is vrijgegeven.



Het tweede seizoen van de muzikale comedyserie met Cecily Strong en Keegan-Michael Key in de hoofdrollen gaat woensdag 5 april van start met de eerste twee afleveringen van in totaal zes afleveringen.

Na de ware liefde gevonden te hebben in het stadje Schmigadoon, vinden Josh (Key) en Melissa (Strong) in seizoen twee Schmicago, de heruitgevonden wereld van de jaren '60 en '70 musicals.



Het tweede seizoen bevat nieuwe originele nummers en terugkerende sterren Strong, Key, Ariana DeBose, Martin Short, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ann Harada, Jane Krakowski, Aaron Tveit en nieuwe castleden Tituss Burgess (Unbreakable Kimmy Schmidt) en Patrick Page (The Gilded Age). De serie is gemaakt door Cinco Paul en Ken Daurio.

Schmigadoon! wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group en Broadway Video. Paul fungeert als showrunner en schreef alle originele liedjes voor de serie. Lorne Michaels is uitvoerend producent. Andrew Singer produceert namens Broadway Video met Micah Frank als mede-uitvoerend producent.



Sinds het debuut heeft Schmigadoon! prijzen gewonnen bij de Emmy Awards en American Film Institute Awards en een nominatie voor Beste Bijrol voor actrice Kristin Chenoweth bij de Critics Choice Awards.

Het complete eerste seizoen van Schmigadoon! is nu te bekijken op Apple TV+.

Hieronder nog enkele foto's die zijn vrijgegeven voor het tweede seizoen: