The Upshaws keert binnenkort terug met nieuwe afleveringen. Netflix heeft een startdatum aangekondigd voor deel vier (oftewel het eerste deel van seizoen drie).



Met in de hoofdrollen Wanda Sykes, Mike Epps, Kim Fields, Page Kennedy, Diamond Lyons, Khali Spraggins, Jermelle Simon, Gabrielle Dennis en Journey Christine, draait de comedyserie om het wel en wee van een arbeidersgezin in Indianapolis.



Bennie Upshaw (Epps) is een charmante, goedwillende monteur en levenslange knoeier, die gewoon zijn best doet om op te treden en voor zijn gezin te zorgen. Hij is getrouwd met Regina (Fields), en ze hebben samen drie kinderen, dochters Aaliyah (Spraggins) en Maya (Christine) en zoon Bernard Jr. (Simon). Bennie's tienerzoon Kelvin (Lyons), die even oud is als Aaliyah, heeft een gespannen relatie met zijn vader. Hij werd verwekt met Tasha Lewis (Dennis) toen Bennie dacht dat hij en Regina een pauze hadden. Er is ook de sardonische Lucretia (Sykes), Regina's oudere zus, die Bennie niet mag maar toch geld geeft om zijn garage te openen. Door dik en dun zijn de Upshaws vastbesloten om het te laten werken en samen het volgende niveau te bereiken.

Netflix heeft nog geen details onthuld over de terugkeer van The Upshaws, anders dan dat de nieuwe afleveringen op donderdag 17 augustus verschijnen.

Bekijk de aankondiging voor The Upshaws deel 4 hieronder.