Shaun en zijn medewerkers zullen levens blijven redden in het televisieseizoen 2023-24. ABC heeft The Good Doctor verlengd voor een zevende jaar.



The Good Doctor is een medische dramaserie met Freddie Highmore, Hill Harper, Richard Schiff, Christina Chang, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Bria Samoné Henderson, Noah Galvin en Paige Spara. Tot de acteurs in terugkerende rollen behoren Savannah Welch, Brandon Larracuente en Giacomo Baessato.

De serie draait om Shaun Murphy (Highmore), een jonge autistische geleerde die chirurg is in het fictieve San Jose St. Bonaventure Hospital. Hij gebruikt zijn buitengewone medische gaven om levens te redden.



Hij daagt ook het scepticisme uit van zijn collega's zoals Dr. Marcus Andrews (Harper), Dr. Morgan Reznick (Gubelmann), Dr. Alex Park (Lee), Dr. Audrey Lim (Chang), Dr. Jordan Allen (Henderson), Dr. Asher Wolke (Galvin), en Shaun's mentor, Dr. Aaron Glassman (Schiff). Lea Dilallo (Spara) is Shaun's recente bruid en het hoofd van de IT-afdeling van het ziekenhuis.

ABC kondigde de verlenging aan via sociale media: