Minx zal zijn tweede seizoen starten op vrijdag 21 juli op zijn nieuwe thuis bij Starz. Eerst lineair om 21.00 uur in de VS en Canada en om middernacht op de Starz-app en on demand.



Minx speelt zich af in het Los Angeles van de jaren zeventig en draait om Joyce Prigger (Ophelia Lovibond), een serieuze, jonge feministe die haar krachten bundelt met een goedkope uitgever Doug Renetti (Jake Johnson) om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen te creëren.



In seizoen twee worstelen Doug en Joyce met het explosieve succes van Minx, dat meer geld, roem en verleiding met zich meebrengt dan één van hen aankan.

In de serie spelen ook Idara Victor als Tina, Jessica Lowe als Bambi, Lennon Parham als Shelly, Oscar Montoya als Richie en Elizabeth Perkins als Constance.

Minx werd in januari gecanceld door HBO Max na de toezegging van een tweede seizoen, maar werd gered door het premium netwerk Starz, geproduceerd door Lionsgate Television. De opnames voor het tweede seizoen waren in de laatste week van de productie toen HBO de serie cancelde. Starz is de exclusieve thuisbasis van beide seizoenen van de periodieke comedyserie.

Minx is gecreëerd door Ellen Rapoport, die ook optreedt als showrunner en uitvoerend producent, samen met Paul Feig en Dan Magnante voor Feigco Entertainment, Ben Karlin en Rachel Lee Goldenberg, die ook de pilot regisseerde. Jake Johnson is co-uitvoerend producent.

Bekijk hieronder een trailer van het eerste seizoen van Minx, toen nog bij HBO Max.