TBS heeft een zomerse startdatum vastgesteld voor seizoen vier van haar anthologie-comedyserie Miracle Workers (2019).



Miracle Workers: End Times gaat maandag 10 juli om 22.00 uur in première. Zoals we eerder meldden, heeft TBS in januari de premièredata voor verschillende series verschoven, waaronder Miracle Workers (2019). De serie stond aanvankelijk gepland voor 16 januari, maar werd vervolgens verschoven in het kader van TBS' herziening van de oorspronkelijke programmering.



Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni en Jon Bass keren voor het vierde seizoen terug als nieuwe personages in een dystopische toekomst vol radioactieve mutanten, moordrobots en een tirannieke vereniging van huiseigenaren met buitensporige jaarlijkse kosten.

In een post-apocalyptische toekomst worden een woestijnkrijger (Radcliffe) en een meedogenloze krijgsheer (Viswanathan) geconfronteerd met de meest dystopische nachtmerrie van allemaal: zich vestigen in de buitenwijken. Samen navigeren ze door de existentiële verschrikkingen van het huwelijksleven en het leven in een kleine stad, dit alles onder de twijfelachtige leiding van een rijke rommelhandelaar (Buscemi). Ook Bass als de trouwe oorlogshond van het stel en Soni als een kill-bot die van feesten houdt, spelen een rol.

Gastacteurs dit seizoen zijn Quinta Brunson (Abbott Elementary), Garcelle Beauvais (Tell Me a Story (2018)), Kyle Mooney (Saturday Night Live), Ego Nwodim (Brockmire), Lolly Adefope (Ghosts (2019)), Paul F. Tompkins (BoJack Horseman) en Lisa Loeb (Robot Chicken).

Miracle Workers (2019) is gemaakt door Simon Rich. Miracle Workers: End Times wordt geproduceerd door Lorne Michaels. Dan Mirk en Robert Padnick fungeren als showrunners en produceren samen met Andrew Singer en Katy Jenson van Michaels' Broadway Video, Simon Rich, Daniel Radcliffe en Steve Buscemi.