This Fool komt volgende maand terug voor het tweede seizoen en nu heeft Hulu de eerste foto's vrijgegeven die de terugkeer van de comedyserie laten zien.



De Hulu-serie, met Chris Estrada, Frankie Quiñones, Laura Patalano, Michelle Ortiz, Julia Vera en Michael Imperioli in de hoofdrollen, volgt mensen uit de arbeidersklasse die in South Central Los Angeles wonen.



Hulu onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"This Fool is een oneerbiedige, filmische komedie van een half uur die zich afspeelt in de arbeidersklasse van South Central Los Angeles. Nadat Julio's baan en liefdesleven aan het einde van het vorige seizoen op de klippen liepen, gaan de nieuwe huisgenoten Julio en Luis dit seizoen op zoek naar nieuwe carrières en romances met de hulp van minister Payne, chef-kok Percy en andere voormalige Huggers.

De cast bestaat uit Chris Estrada (Julio), Frankie Quinones (Luis), Laura Patalano (Esperanza), Michelle Ortiz (Maggie), Julia Vera (Maria) en Michael Imperioli (Minister Payne).

This Fool is geschreven en geproduceerd door Chris Estrada, Pat Bishop, Jake Weisman en Matt Ingebretson. Jonathan Groff en Fred Armisen zijn ook uitvoerend producent van de serie. De Hulu Original comedyserie wordt geproduceerd door ABC Signature."

Alle tien afleveringen van seizoen twee verschijnen op vrijdag 28 juli.

Bekijk hieronder meer foto's voor This Fool seizoen twee.