De Man van Staal en zijn familie zullen in het seizoen 2023-24 weer in actie komen. The CW heeft Superman & Lois vernieuwd voor een vierde seizoen.



In de DC superheldenserie Superman & Lois spelen Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Alex Garfin, Michael Bishop, Alexander Erik Valdez, Inde Navarrette, Wolé Parks, Tayler Buck, Sofia Hasmik, Chad L. Coleman, Dylan Walsh en Emmanuelle Chriqui de hoofdrollen.

In het verhaal zijn Superman, alias Clark Kent (Hoechlin), en zijn bekroonde journalistieke vrouw, Lois Lane (Tulloch), getrouwd en nu werkende ouders die twee tienerjongens opvoeden. Naast de gebruikelijke beproevingen van het ouderschap, moeten Clark en Lois zich ook zorgen maken over hun zoons, Jonathan (Bishop) en Jordan (Garfin), die de Kryptonische superkrachten van hun vader kunnen erven als ze ouder worden. Als ze terugkeren naar Smallville, de geboortestad van Clark, om wat familiezaken van Kent af te handelen, maakt de familie opnieuw kennis met Lana Lang (Chriqui), de eerste liefde van Clark, haar echtgenoot, Kyle Cushing (Valdez), en hun rebelse dochter Sarah (Navarrette). Er is nooit een saai moment in het leven van een superheld, vooral met de vader van Lois, generaal Samuel Lane (Walsh), die op zoek is naar Superman om een schurk te verslaan of de dag te redden.

Het derde seizoen van Superman & Lois heeft dertien afleveringen en wordt momenteel uitgebracht. De serie zal op 27 juni aflopen.



Seizoen drie begint weken na de afsluiting van het tweede seizoen. Clark en Lois werken samen bij de Smallville Gazette en genieten van het leven in een kleine stad, maar we weten allemaal dat hun geluk niet lang kan duren. Ondertussen worden de Kent-jongens in tegengestelde richtingen getrokken.

Het derde seizoen van Superman & Lois, dat op dinsdagavond wordt uitgezonden, scoort gemiddeld 0,11 in de 18-49 demografie en 649.000 kijkers. Vergeleken met seizoen twee is dat een daling van 33% in de demo en een daling van 21% in kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR-weergave tot 03.00 uur 's nachts). Ondanks de dalingen blijft het een van de best bekeken programma's van The CW. In de kijkcijfers voor live+7 dagen krijgt het superheldendrama bijna 80% meer kijkers in vertraagde kijkers.

The CW heeft ook All American: Homecoming vernieuwd voor een derde seizoen, maar heeft Gotham Knights gecanceld, waardoor Superman & Lois overblijft als de laatst overgebleven DC superheldenserie op het netwerk. Er zullen slechts tien afleveringen zijn in het vierde jaar, deels omdat de serie duurder is om te produceren dan andere vernieuwde series zoals Walker en All American (2018). Omdat Superman & Lois zo'n grote cast heeft, wordt verwacht dat de hoofdacteurs in elke aflevering zullen verschijnen, maar de bijrollen niet.

"We vinden het geweldig om All American: Homecoming en Superman & Lois terug te brengen naar The CW," zegt Brad Schwartz, President of Entertainment, The CW Network. "Deze series zijn twee van onze best presterende series op onze lineaire en digitale platforms met een van de meest gepassioneerde fanbases op televisie. We zijn onze partners bij Warner Bros. Television en Berlanti Productions dankbaar voor hun voortdurende samenwerking en we kunnen niet wachten om aan de nieuwe seizoenen te beginnen."