Het filmen van Disney+'s Daredevil: Born Again is gisteren opnieuw stilgelegd, vertellen bronnen aan Deadline.



De opnames voor het nieuwe seizoen van de Marvel-serie zouden plaatsvinden in de New Yorkse thuisbasis Silvercup East, waar stakende WGA-leden hun piketpaaltjes hebben geslagen.

De productie van de revival werd eerder stilgelegd door picketing bij zonsopgang buiten Silvercup East op 8 mei jl., toen leden van Teamster Local 817 en IATSE Locals 829 en 52 weigerden de lijn over te steken. Daarna werd het filmen voor de rest van de week opgeschort.



Daredevil: Born Again, dat in en rond New York heeft gefilmd, is nu drie maanden bezig met de opnames voor een nieuw seizoen van achttien afleveringen voor Disney+.

Geschreven en geproduceerd door Matt Corman en Chris Ord, die vanwege de staking niet op de set kunnen schrijven, draait het nieuwe seizoen om Daredevil van Charlie Cox, ook wel bekend als Matt Murdock, overdag advocaat en 's nachts crimefighter. Vince D'Onofrio herhaalt zijn rol als maffiabaas Wilson Fisk alias Kingpin.

Andere aangekondigde hoofdrolspelers zijn Margarita Levieva (The Deuce), Sandrine Holt (House of Cards (2013)), Michael Gandolfini (The Deuce), Arty Froushan (Carnival Row) en Nikki M. James (Severance). Jon Bernthal's Punisher herneemt ook zijn rol.