Superman & Lois zal daarentegen wel een veel kleinere vaste cast hebben wanneer de CW-serie terugkeert voor het verkorte vierde seizoen.



Zeven vaste castleden zijn uit de superheldenserie geschrapt. Deze castleden zijn Dylan Walsh, Emmanuelle Chriqui, Erik Valdez, Inde Navarrette, Wolé Parks, Tayler Buck en Sofia Hasmik. Vijf van de geschrapte castleden werken al sinds de start van de serie bij de dramaserie.

De acteurs die de kernfamilie Kent spelen - Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Michael Bishop en Alex Garfin - zijn de enigen die in elke aflevering te zien zullen zijn.



Het is mogelijk dat de zeven vertrokken castleden te zien zijn als gastacteurs of in terugkerende rollen, maar dat is alleen als ze beschikbaar zijn om te verschijnen. en als het budget het toelaat. De bezuinigingen werden doorgevoerd als onderdeel van kostenbesparende maatregelen en het vierde seizoen zal volgend seizoen slechts tien afleveringen hebben.

Voor één castlid is de rol in seizoen vier juist groter geworden. Volgens Deadline is Michael Cudlitz gepromoveerd tot vaste cast. Cudlitz kwam dit seizoen bij The CW als het nieuwe gezicht van de schurk Lex Luthor.

Een startdatum voor Superman & Lois seizoen vier wordt later bekendgemaakt.

Bekijk hieronder een trailer voor het derde seizoen van Superman & Lois waarin Cudlitz' Lex Luther werd geïntroduceerd.