Netflix geeft de officiƫle trailer vrij voor het eerste deel van The Lincoln Lawyer seizoen twee waarin te zien is hoe Mickey intiem betrokken raakt bij een vermeende moordenaar.



Het juridische seriedrama van Netflix is gebaseerd op de bestseller van Michael Connelly, die gedeeltelijk werd bewerkt tot de film uit 2011 met Matthew McConaughey in de hoofdrol. Het volgt een idealist in Los Angeles die zijn advocatenpraktijk runt vanuit een Lincoln Town Car met chauffeur. Behalve Manuel Garcia-Rulfo als Mickey Haller, bestaat de cast van The Lincoln Lawyer ook uit Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson en Christopher Gorham.



Na de start van "de heetste verdedigingsadvocaat in LA" in seizoen twee, laat de trailer zien hoe Mickey een intieme relatie krijgt met Lisa Trammell (gespeeld door Lana Parrilla), die niet lang daarna gearresteerd wordt en haar minnaar nodig heeft om haar pro bono te vertegenwoordigen.

Het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer begint zes maanden na de afronding van de Trevor Elliot-zaak uit het eerste seizoen en, zoals uit de trailer blijkt, is Mickey nog steeds in de wolken met de publiciteit. Hij staat op covers van tijdschriften en doet talloze spraakmakende interviews. De nieuwe roem heeft echter ook zijn keerzijden, want Mickey wordt in een parkeergarage aangeklampt en in zijn gezicht geslagen, een callback naar het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer dat begint in een parkeergarage. Terwijl Mickey ingewikkelde relaties onderhoudt met zijn ex-vrouwen, ontmoet hij Lisa en krijgt hij een relatie met haar, die al snel gearresteerd wordt.

Hoewel de trailer eindigt met Lisa's arrestatie, is seizoen twee gebaseerd op het vierde boek in Connelly's serie getiteld The Fifth Witness dat aanvullende informatie biedt. Lisa wordt beschuldigd van de moord op de roofzuchtige vastgoedontwikkelaar Mitchell Bondurant en als Mickey de zaak op zich neemt, ontdekt hij dat zijn moord mogelijk verband houdt met een grotere samenzwering waarbij het gaat om corrupte bankpraktijken en hypotheekfraude. Om Lisa's onschuld te bewijzen moet Mickey het opnemen tegen de moordende aanklager Andrea Freeman (Yaya DaCosta), die ongeslagen is in de rechtszaal. De start op donderdag 6 juli van het eerste deel van The Lincoln Lawyer seizoen twee belooft het wachten waard te zijn.

Bekijk hieronder de trailer voor het eerste deel van The Lincoln Lawyer seizoen twee.