Starz deelt een trailer voor het tweede seizoen van Minx, dat in eerste instantie bij HBO/Max te zien zou zijn.



"Veel mensen hadden ons afgeschreven. Maar we zijn terug en beter dan ooit!" pocht Jake Johnsons Doug bovenaan de seizoen twee trailer van Minx. Hetzelfde geldt voor de komedie zelf, die werd vernieuwd bij HBO/Max, toen abrupt werd gecanceld en toen door Starz werd gered voor het tweede seizoen.



De trailer, die woensdag werd vrijgegeven, laat zien hoe het verder ging nadat Jake Johnsons Doug Ophelia Lovibonds Joyce aan het einde van het eerste seizoen volledig eigenaar maakte van het tijdschrift voor mannelijk naakt.

De trailer laat zien hoe Joyce op het punt staat te tekenen bij een grote uitgever, maar dan duikt Doug op... en al snel lijkt hun samenwerking te worden hervat.

Vanaf dat moment stijgt de populariteit van het tijdschrift. Rolling Stone (dat, met een leuke knipoog, de eerste publicatie was die over de trailer schreef) bezoekt het hoofdkantoor van Minx voor een verhaal over het bedrijf. Joyce en Doug geven rode loper interviews over hun succes. En de verkoop gaat omhoog, omhoog, omhoog, waardoor Doug uitroept: "We gaan de hele wereld over!".

De cast van seizoen twee bestaat ook uit Idara Victor, Michael Angarano, Oscar Montoya en nieuwe aanwinst Elizabeth Perkins (Sharp Objects), evenals Jessica Lowe en Lennon Parham - wiens personages nog steeds een romantische relatie hebben.

Minx keert terug voor seizoen twee op vrijdag 21 juli om 21.00 uur. De aflevering zal op 21 juli om middernacht beschikbaar zijn op de Starz app en on demand.

Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen van Minx.