Tijdens het wereldwijde fan-evenement Tudum in São Paulo, Brazilië, heeft Netflix de eerste namen bekendgemaakt voor Squid Game seizoen twee.



Lee Jung-jae zal zijn rol van Gi-hun hernemen en Hwang Dong-hyuk zal terugkeren om het tweede seizoen van de serie, dat later dit jaar in productie gaat, te regisseren en te produceren.

Lee Byung-hun keert terug als Front Man, Wi Ha-jun neemt het personage van politiedetective Jun-ho weer op zich en ook Gong Yoo komt terug.



Nieuwe spelers in het spel zijn Yim Si-wan (Unlocked), Kang Ha-Neul (Midnight Runners), Park Sung-hoon (The Glory) en Yang Dong-geun (Yaksha: Ruthless Operations).

Squid Game debuteerde op 17 september 2021 op Netflix en werd een wereldwijd fenomeen. De serie klokte meer dan 1,65 miljard kijkuren in 28 dagen en bereikte 111 miljoen accounts, waarmee het de eerste Netflix-serie werd die de 100 miljoen leden bij lancering overtrof en de meest bekeken serie ooit op Netflix blijft.

Tijdens Tudum gaf Netflix ook een preview van Squid Game: The Challenge, het competitieprogramma geïnspireerd op de serie. In de competitie strijden 456 spelers om een geldprijs van $4,56 miljoen, de grootste prijs in een realityserie.

In de tiendelige serie zullen deelnemers het tegen elkaar opnemen in een reeks spellen geïnspireerd op de serie plus een aantal nieuwe spellen en hun strategieën, allianties en karakter zullen op de proef worden gesteld terwijl concurrenten om hen heen worden geëlimineerd.

Bekijk hieronder een voorproefje van de nieuwe castleden in de video.