Het comedydrama High Desert van Patricia Arquette stopt na één seizoen. Apple heeft de serie, die op 17 mei van start ging en 21 juni afliep, stopgezet.



Arquette onthulde het nieuws op Instagram. "Veel van jullie hebben gevraagd naar High Desert en of er een tweede seizoen zou komen, we zijn er net achter gekomen dat het niet terugkomt. Dat is een trieste domper voor ons allemaal," zei ze.



Arquette, die Peggy speelde, bedankte de schrijvers, crew en acteurs. "Ik hield van Peggy en die punkrockwereld," voegde ze eraan toe. "Je kunt niet alles winnen en dat is klote. Ik heb deze cactus en we gaan het uitknuffelen."

Arquette speelt Peggy, een verslaafde die besluit een nieuwe start te maken door privédetective te worden na de dood van haar geliefde moeder met wie ze samenwoonde in het kleine woestijnstadje Yucca Valley, Californië.

Brad Garrett, Weruche Opia, Bernadette Peters en Rupert Friend spelen ook mee, net als Christine Taylor, Matt Dillon en Eden Brolin.

High Desert is bedacht en geschreven door Nancy Fichman, Katie Ford en Jennifer Hoppe, die ook de productie op zich nemen. Arquette produceert ook samen met Stiller, Nicky Weinstock en Jackie Cohn, Molly Madden en Tom Lassally en John Cameron. Roach, die ook als uitvoerend producent optreedt, regisseert alle acht afleveringen van het Apple Studios-project met Michelle Graham als co-uitvoerend producent.