De seksuele voorlichting op Netflix zal niet lang meer duren. Sex Education stopt na het vierde seizoen blijkt uit een teaser trailer waarin de releasedatum wordt vrijgegeven.



Sex Education is een opmerkelijke serie waarin humor centraal staat. De beoordelingen zijn altijd vrij goed geweest, maar na grote aanpassingen in de cast besluit Netflix na dit aankomende vierde seizoen ermee te stoppen. In een teaser voor het nieuwe seizoen laat de streamer weten dat het vierde seizoen tevens het laatste seizoen zal zijn.

Het nieuws over het laatste seizoen is geen complete schok, aangezien verschillende hoofdrolspelers al publiekelijk hadden aangegeven dat ze niet zouden terugkeren voor een mogelijk vijfde seizoen. In februari vertelde Emma Mackey aan de RadioTimes dat ze "afscheid had genomen van Maeve" nadat ze eerder had onthuld dat ze een stapje terug zou doen in het vierde seizoen en dat haar personage naar verluidt niet zo overheersend zou zijn.



Het vierde seizoen van Sex Education ondergaat ook een grote verandering in de cast met meerdere acteurs die de serie al hebben verlaten. We zien onder andere de personages Emily Sands (Rakhee Thakrar), Lily Iglehart (Tanya Reynolds), Ola Nyman (Patricia Allison) en Olivia Hanan (Simone Ashley) niet meer terug. Wel keren, naast Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar en Daniel Ings terug.

Vanaf 21 september 2023 kunnen we de serie op Netflix verwachten en nog een keer genieten van de puberale avonturen.