Netflix heeft de trailer voor de tweede helft van The Lincoln Lawyer seizoen twee gedropt en... geen verrassing, Mickey Haller overleeft dat brute pak slaag.



In tegenstelling tot het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer, heeft Netflix deze maand vijf afleveringen van het tweede seizoen op de streamer gezet, met plannen om de resterende vijf op donderdag 3 augustus te streamen. Seizoen twee is gebaseerd op Michael Connelly's vierde boek in de Lincoln Lawyer serie genaamd The Fifth Witness.



"Ik dacht dat het een goed idee was," vertelde co-showrunner/co-creator Ted Humphrey aan Deadline over het opsplitsen van het tweede seizoen. Dailyn Rodriguez is de andere showrunner. "Ik denk dat de tijd zal leren of dat goed was of niet, hoewel ik niet zou weten waarom het niet goed zou zijn. Het eerste seizoen was de eerste keer dat ik een serie voor Netflix maakte, en de ervaring om een serie uit te brengen die de eerste plaats bereikt was echt geweldig. Maar het is zo voorbij. Je hebt dat geweldige moment waarop iedereen over je praat en iedereen naar je kijkt, en dan gaan ze opeens weer verder met iets anders. Dit is een manier om langer in het gesprek te blijven en mensen iets te geven om naar uit te kijken. Ik vond het een goed idee."

The Lincoln Lawyer, gecreëerd voor televisie door Humphrey en David E. Kelley, vertelt het verhaal van Mickey Haller (Manuel Garcia Rulfo), die zijn juridische praktijk runt vanuit zijn Lincoln Town Car. Het eerste seizoen was gebaseerd op het tweede boek van Connelly, The Brass Verdict.

The Lincoln Lawyer wordt geproduceerd door Kelley, Humphrey, Connelly, Ross Fineman, Barry Jossen en Tana Jamieson. A+E Studios is de studio voor de serie.

Bekijk hieronder de trailer voor het tweede seizoen The Lincoln Lawyer deel twee.