Seizoen drie van Apple TV+ serie The Morning Show zet vraagtekens bij de toekomst van netwerk UBA.



AppleTV+ heeft een teaser trailer voor het nieuwe seizoen vrijgegeven, waarin wordt gehint op de hachelijke positie waarin het netwerk zich bevindt nu tech-titaan Paul Marks (Jon Hamm) zijn zinnen erop heeft gezet. Het ziet er naar uit dat de netwerkschudding wat geheimen zal prijsgeven - en niet iedereen verwelkomt dat met open armen.

"Laat alle geheimen uitkomen. Ze hebben me niet beschermd," vertelt Jennifer Anistons personage Alex Levy aan Reese Witherspoon's Bradley Jackson. Witherspoon's personage antwoordt ijzig: "Ze hebben je niet beschermd, maar ik wel."



Seizoen drie van The Morning Show gaat woensdag 13 september van start met de eerste twee afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen elke woensdag tot en met 8 november.

Volgens de officiële logline wordt in het derde seizoen de toekomst van het netwerk in twijfel getrokken en worden loyaliteiten tot het uiterste gedreven wanneer een tech-titaan interesse krijgt in UBA. Onverwachte allianties worden gevormd, privé waarheden worden bewapend en iedereen wordt gedwongen om hun kernwaarden onder ogen te zien, zowel binnen als buiten de redactiekamer.

Naast Witherspoon en Aniston zijn in het derde seizoen Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Jon Hamm, Nicole Beharie en Julianna Margulies te zien.

De serie, die al is verlengd voor een vierde seizoen, wordt geregisseerd en geproduceerd door Mimi Leder, met Charlotte Stoudt als showrunner en uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd door de studio Media Res, en uitvoerend geproduceerd door Michael Ellenberg via Media Res, samen met Aniston en Kristin Hahn via Echo Films; Witherspoon en Lauren Neustadter via Hello Sunshine. Leder is uitvoerend producent en regisseur.

Bekijk hieronder de teaser trailer voor het derde seizoen van The Morning Show.