Hulu zegt Up Here, de muzikale romantische comedyserie van Steven Levenson, na één seizoen vaarwel.



Up Here, geleid door Mae Whitman (Good Girls, Parenthood) als Lindsay en Carlos Valdes (Gaslit, The Flash (2014)) als Miguel, vertelde een fris en leuk verhaal van twee mensen die verliefd worden. De serie werd in januari 2022 voor het eerst besteld door de streamer en maakte in maart een teleurstellend debuut.



De acht afleveringen tellende muzikale serie, afkomstig van Levenson, Danielle Sanchez-Witzel, Thomas Kail, Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez, speelt zich af aan het einde van de jaren negentig en gaat over Lindsay en Miguel, een gewoon stel dat het beste in elkaar naar boven haalt.

We volgen Lindsay, die haar leven in de buitenwijken ontvlucht om haar droom na te jagen: schrijfster worden in de grote stad. Op een bruiloft ontmoet ze onverwacht Miguel, een gevoelige investeringsbankier. Maar zoals het lot het wil, realiseren ze zich al snel dat zijzelf misschien wel het grootste obstakel vormen om samen het geluk te vinden. De serie neemt kijkers mee op een vrolijke, gevoelige rit terwijl de twee samen door liefde, verlies en het leven navigeren.

Up Here had verder ook nog Katie Finneran (The Gilded Age, Bloodline), John Hodgman (The Tick, Married), Andréa Burns (Jessica Jones, Law & Order: Special Victims Unit), Sophia Hammons, Rehanshi Mirza en Emilia Suárez in de hoofdrollen.

20th Television en Kail's Old 320 Sycamore Productions coproduceerden de serie.