Fans van Walker, Superman & Lois, All American (2018) en All American: Homecoming zien deze series mogelijk pas laat in 2024 terugkeren met nieuwe seizoenen.



Perry Sook, CEO van het CW-moederbedrijf Nexstar Media Group, sprak onlangs over de toekomst van het netwerk tijdens het kwartaalgesprek van het bedrijf.

De huidige stakingen van WGA en SAG-AFTRA vertragen de productie van originele scripts op alle omroepnetwerken. Sook zei het volgende over de inhoud van het netwerk, volgens Deadline:

"Hoe verder de staking voortduurt, hoe verder en verder ze naar 2024 worden geduwd. Het netwerk heeft echter de meeste scripts als percentage van ons schema van alle vijf grote omroepnetwerken die de herfst ingaan. We hebben ook een aantal meer spraakmakende en luidruchtige realityshows, die ook aandacht naar het netwerk zullen brengen. Dus we zien onze kansen wel zitten in deze chaotische omgeving. Als anderen bang zijn, hebben wij de neiging om grote schommelingen te maken."



Over de toekomst van het netwerk zei Sook ook: "We zijn ervan overtuigd dat de stakingen onze vooruitgang bij The CW niet zullen schaden. Het grootste deel van onze herfstprogrammering bestaat uit materiaal dat al is ontwikkeld en uit unscripted."

Nextar kocht een meerderheidsbelang in The CW en nam eerder dit jaar de programmering van het netwerk over. Het bedrijf wil winstgevend worden door goedkope programma's uit te zenden, zowel aangekochte scriptseries als unscripted programma's.

Premièredata voor nieuwe afleveringen van Walker (seizoen vier), Superman & Lois (seizoen vier), All American (2018) (seizoen zes) en All American: Homecoming (seizoen drie) worden later aangekondigd.