Ten Percent komt niet terug voor een tweede seizoen. De Britse comedyserie, die in het Verenigd Koninkrijk Call My Agent heet, werd in geselecteerde markten uitgebracht op Prime Video.



Jack Davenport, Lydia Leonard, Prasanna Puwanarajah en Maggie Steed spelen de hoofdrollen in de serie, die zich afspeelt in een Londens talentenbureau dat zich probeert aan te passen aan de steeds veranderende industrie. Het eerste seizoen werd uitgebracht in 2022 en bevat cameo's van Helena Bonham Carter, Dominic West en David Harewood.

De serie is een remake van Dix pour cent, een Franse komedie die vier seizoenen lang werd uitgezonden. In de VS werd de serie uitgebracht op AMC+ en Sundance Now en waren de afleveringen ook te zien op BBC America.



De Britse adaptatie was een coproductie tussen Amazon Studios, Bron Studios en Headline Pictures. Het is gemaakt en geschreven door showrunner John Morton.

Variety zei het volgende over het cancelen van de serie:

"Ondanks een positieve ontvangst, zorgden talloze tegenslagen - waaronder het vertrek van Amazon Studios Europe baas Georgia Brown een paar maanden na de lancering van de serie, de grote streamer reset in het afgelopen jaar en de ineenstorting van Bron Studios vorige maand - ervoor dat een tweede seizoen geen kans kreeg om van de grond te komen."