American Horror Stories keert in oktober terug voor het derde seizoen. Hulu heeft aangekondigd dat de spin-off van FX's serie American Horror Story vlak voor Halloween terugkeert voor vier afleveringen.



Zoals gebruikelijk zijn er nog maar weinig details over het nieuwe seizoen vrijgegeven. Deadline meldt dat The Real Housewives of Beverly Hills-ster Lisa Rinna de hoofdrol zal spelen in een aflevering getiteld Tapeworm, maar plotinformatie werd niet onthuld.



Hulu onthulde meer over American Horror Stories in onderstaand persbericht:

"American Horror Stories is een spin-off van de bekroonde anthologieserie American Horror Story van Ryan Murphy en Brad Falchuk.

American Horror Stories is een anthologieserie met elke aflevering een ander horrorverhaal.

Sinds 2011 hebben de makers van American Horror Story het horrorgenre opnieuw gedefinieerd met verschillende afleveringen over een griezelig gesticht, een heksenkring, een reizende freakshow, een spookhotel en de apocalyps zelf. De televisieserie heeft een legioen toegewijde fans voortgebracht die uitkijken naar de verschrikkingen van het volgende hoofdstuk.

De serie wordt geproduceerd door Ryan Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, Max Winkler, Manny Coto en Jon Robin Baitz. De franchise wordt geproduceerd door 20th Television.

De startdatum voor seizoen twaalf van American Horror Story werd eerder deze week bekendgemaakt. De eerste helft van het seizoen verschijnt op woensdag 20 september.

Hieronder vind je een poster voor American Horror Stories seizoen drie. De serie keert terug op donderdag 26 oktober.